Innbytte / Pawn 2

Innbytte
Ved kjøp av nytt utstyr/instrument kan vi vurdere innbytte på ditt gamle utstyr/instrument. Men vi bytter ikke varer likt. Vi tar kun inn brukt utstyr i innbytte ved kjøp av nytt og dyrere. Ønsker du innbytte sender du oss bilder av varen samt informasjon om hvor den/det ble kjøpt, pris og stand på varen. På dyrere utstyr kan vi be om kvittering for varen, da vi vil forsikre oss om at vi ikke tar inn tyvegods.

Pawn
Vi kan i enkelte tilfeller vurdere å kjøpe brukte instrumenter/utstyr.

Watt9000.no kan på forespørsel vurdere å kjøpe ditt brukte instrument/utstyr. Vi kjøper da inn med tanke på videresalg, og det kan da ikke forventes markedspris på instrumentet/utstyret. Vi kan også kjøpe instrument/utstyr med småskader og skavanker, men dette vil selvfølgelig også påvirke prisen.
Hvis du ønsker å selge oss ditt gamle instrument/utstyr tar du kontakt med oss med opplysninger angående tilstand og eventuelle feil og mangler. Om mulig ønsker vi også bilder og kvittering hvis dette kan oppdrives. Vi vil da ta en vurdering i samarbeid med deg om vi ønsker å kjøpe instrumentet/utstyret og eventuell pris.
Hvis/når vi kommer fram til en avtale om å kjøpe instrumentet/utstyret må selger sende instrumentet/utstyret til watt900.no på egen regning. Når vi mottar instrumentet/utstyret vil vi gå gjennom instrumentet/utstyret og kontrollere at selgers tilstand stemmer overens med selgers påstand. Hvis alt er i orden vil vi betale for instrumentet/utstyret umiddelbart. 
Om instrumentet/utstyret ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt vil vi kontakte selger med eventuell ny pris og/eller avslag. Hvis vi da ikke kommer frem til en ny pris i samarbeid med selger og/eller bestemmer oss for å avslutte handelen står selger for returporto, varen vil da bli sendt så snart vi har mottatt betaling for returporto!

1. Watt9000.no forplikter seg ikke til å kjøpe instrument/utstyr, selv opp en avtale er gjort, dersom instrumentet/utstyret ikke er i henhold til avtalt tilstand.

2. Watt9000.no tar ikke ansvar for instrumentet/utstyret under postgang til og fra Watt9000.no.

3. Selger står for porto og bestemmer selv hvilken måte utstyret/instrumentet sendes på. Merk at skader på instrumentet/utstyret under postgang er selgers ansvar, så vi anbefaler at selger pakker inn utstyret/instrumentet på en forsvarlig måte og velger forsvarlig sendingsmetode.

4.Hvis en handel blir avslått av oss og vi ikke mottar returporto og/eller varen ikke er avhentet i løpet av 30 dager, vil instrument/utstyr bli kastet eller solgt. Ved eventuelt salg vil Watt9000.no beholde salgsbeløpet.

5. Hvis Watt9000.no i løpet av handelen får informasjon om at instrumentet/utstyret er tyvegods vil eventuell inngått avtale avsluttes og saken vurdert anmeldt til politiet.

Kontakt på

Tlf.: 906 22 311

E-post

post@9900watt.no

Kopirett © 9900watt AS

Nyhetsbrev

×
Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev slik at vi kan sende deg noen gode tilbud av og til.

* E-postadresse:

* Fornavn:

* Etternavn: