Auksjonsregler

9900watt har en aksjonsdel i nettbutikken, hvor du kan legge inn bud på varer vi har valgt ut. Alle varene har en minstepris. Det betyr at 9900watt ikke er pålagt å selge deg varen når auksjonen er avsluttet om ikke vår minstepris er oppnådd. Når ditt bud minstepris avsluttes auksjonen der og da og du vinner budet og kan kjøpe varen med engang. På varer som ikke når minstepris før auksjonen er avsluttet vil vi forlenge auksjonen med ytterligere 4 dager på den/de aktuelle varene. 9900watt forbeholder seg retten til når som helst avslutte en auksjon hvis varen selges til fullpris, siden alle varer også ligger tilgjengelig i nettbutikken og kan kjøpes på ordinært vis. Alle bud som legges inn er bindende og kan ikke trekkes tilbake. Vinner du en auksjon vil du automatisk motta en e-post med 4 dagers betalingsfrist fra e-posten er mottatt. Betaling av varen gjøres som et vanlig kjøp i nettbutikken. Du finner dine vunnede auksjoner når du logger inn i nettbutikken. Hvis du ikke gjennomfører ditt kjøp på vunnede auksjon/er innen fire dager mister du tilslaget og blir utestengt fra alle fremtidige auksjoner. Alle handler som utføres på auksjon følger reglene i forbrukerkjøpsloven.


Du kan også legge inn et Autobud. Autobud funksjonaliteten registrerer det høyeste beløpet du ønsker å gi for objektet. Autobud vil fungere som en budagent for deg. Ved bruk av autobud vil systemet automatisk plassere bud for deg med minste budøkning frem til ditt autobud er nådd eller du vinner. Dersom ditt autobud ikke kan overgå høyeste bud pluss minste budøkning vil det IKKE bli lagt bud for deg. Dersom en annen bruker legger inn et bud større enn ditt autobud minus minste budøkning så vil ditt autobud IKKE overby dette. Du vil da få en e-post med beskjed om att dit bud er overbyd. Du kan da endre ditt autobud ved å legge inn nytt ønsket beløp i feltet for autobud. Autobud må minimum settes til høyeste bud pluss minste tillatte budøkning.

Et autobud kan ikke slettes.
Dersom du ønsker å endre ditt autobud/legge til et autobud i en auksjon hvor du er budleder, må du endre budets størrelse i feltet "Ditt bud" til ditt opprinnelige bud. Om ikke, vil du overby ditt eget lederbud med gjeldende budøkning for valgt produkt


TIL AUKSJONER


Kontakt på

Tlf.: 906 22 311

E-post

post@9900watt.no

Kopirett © 9900watt AS

Nyhetsbrev

×
Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev slik at vi kan sende deg noen gode tilbud av og til.

* E-postadresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

Velg dine interesser nedenfor

Nyhetbrev fra: