Peavey AmpKit LiNK II Guitar Audio Interface for iOS

  • Produsent: Peavey
  • Modell: 03017470
  • Tilgjengelighet: Bestillingsvare ta kontakt.
  • kr 399,00

  • Ekskl. mva: kr 319,20


Gratis Frakt

Alle ordre over kr 2000,- er det gratis levering på.

Garanti og reklamasjon

9900watt har 3 års reklamasjonsrett på solgte varer. Vi hjelper deg hvis du har problemer med produktene dine, og tilbyr reparasjon på autoriserte verksteder. Det er din kvittering som gjelder som reklamasjonsbevis, så pass godt på den.

Norsk Butikk!

9900watt AS er en norsk butikk som er lokalisert i Norge! Har du spørsmål angående ,Levering. Pris. Lager Bruk CHAT NOW linken nederst på siden. Vi svarer umiddelbart!

Peavey AmpKit LiNK II tilbyr gitarister kreativ frihet hjemme, i studio eller på farten. Inngang for elektriske eller bassgitar tillater avspilling via en tilkoblet iOS-enhet. En stereoplugg hodetelefoner tilbyr en privat lytteopplevelse, mens en stereo linjeutgangen nivå tillater tilkobling til høyttalerne eller en mikser for seriøs musikkproduksjon. 

Inkludert for iOS enheter er AmpKit App; en komplett gitar forsterker og effekter-studio tilgjengelig på farten. IOS app tilbyr 2 amp kanaler, 2 kabinett, 2 pedaler og 2 mikrofoner inkludert gratis, med flere effekter, alternativer og kontroller som er tilgjengelig for kjøp i app. funksjoner som opptak, tuner, metronom og backing spor er også tilgjengelig for å ytterligere utvide din kreative potensial. 

AmpKit LiNK II funksjoner aktiv krets å redusere crosstalk og feedbacker i noen andre unpowered mobile Interface. Denne raffinerte enheten er et kraftig verktøy for gitarister leter kreativ fleksibilitet og allsidighet i en kvalitet pakke. Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra
Captcha

Påmelding for nyhetsbrev

Meld på

Kontakt på

Tlf.: 906 22 311

E-post

post@9900watt.no

Chat Now

Chat Now

X

Kopirett © 9900watt AS