Levering og retur

Fraktkostnad (Norge)

Alle ordre på 9900watt.no eller pynt & pryd blir fraktberegnet når man går til kassen og fraktkostnad avhenger av fraktmetode,og hvilke varer man bestiller.

Levering

Varene sendes vanligvis med Posten.no og leveres hjem til deg eller hentes ut på nærmeste utleveringssted. Normal leveringstid er ca. 5-10 dager fra bestillingen er mottatt og bekreftet.. En bestillingsbekreftelse sendes til din e-postadresse når bestillingen er sendt. Har du bestilt en vare som ikke er på lager vil du få beskjed om dette. Du har i slike tilfeller selvfølgelig rett til å heve kjøpet eller å velge en senere levering. Vi tar forbehold om eventuelle utsolgte produkter

Kirkenes Og Omeng Levert på døra kr 150,-

Kun for kunder i området rundt Kirkenes, Hesseng, Sandnes, Bjørnevatn og Jakobsnes

Ikke utløste pakker

Pakken ligger på Posten utleveringssted i fire uker. Dersom pakken ikke hentes vil varene returneres til oss. For alle pakker som ikke løses ut forbeholder vi oss retten til å debitere kostnader for returfrakt, + ekspedisjonsavgift og behandlingsavgift på 150 kr dersom det ikke er gitt beskjed innen angrefristen om at angreretten benyttes.

Bytte og returer.

Dersom du ikke er fornøyd med det du har bestilt, har du 14 dagers angrerett etter at du har mottatt varen, forutsatt at varen ikke har vært i bruk. Angreretten gjelder alt i butikken. Du står selv for returportoen når du returnerer en vare.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke driver gratis utleie av varer, for alle varer som ikke er feilsendt av oss og returneres, vil du bli belastet for reelle frakt- og ekspedisjonskostnader for utsending av varen.

Reklamasjon

Dersom en vare er feilaktig eller feilekspedert skal du så snart som mulig ta kontakt med oss på: post@9900watt.no og oppgi feilen. Deretter vil du få informasjon om hvordan vi vil løse problemet. Vi står for kostnaden ved slike returer. Transportskade skal rapporteres til utleveringsstedet så snart skaden er oppdaget.

Kontakt på

Tlf.: 906 22 311

E-post

post@9900watt.no

Kopirett © 9900watt AS

Nyhetsbrev

×
Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev slik at vi kan sende deg noen gode tilbud av og til.

* E-postadresse:

* Fornavn:

* Etternavn: